Известие

Collapse
No announcement yet.

тампони заден мост?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• тампони заден мост?

Някои сменял ли е четирите тампона които държат задния мост към купето на колата?Къде се продават?Идеи?...Цена?Пак ли ще се побългарява?
    5 Ланчии зад гърба си!
    И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Прати една снимка че съм забравил.Аз сменях някой тампони отзад ама кои?
    1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
    2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
    1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Става дума за тампоните на моста които са с по два дълги болта,и се навиват на купето.
      Според мен са си такива каквито изглеждат твоите в момента.Преполагам ти се струват сплескани и вероятно че потропват?
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Ами двата са отлепени и успявам да ги завъртя вътре в моста.А другите два не мърдат при опит за завъртане....При разклащане при подвигната гума се усеща леко мърдане на моста.Според мен отлепените тампони са проблемни...ако се продават бих ги сменил.
        5 Ланчии зад гърба си!
        И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

И мен ме интересува дали се продават някъде тези тампони и евентуално каква е цената.
          Alfa 166 2,4 jtd
          Alfa 33 1,7-беше на жената
          Toyota Passeo-новата на жената
          Всички четем упътването когато няма смисъл

Comment

Аз направих следното, направо си купих цялото, да речем "магаре" (това на което лежат тампоните), заедно с единия горен шарнирен носач за 130 лв. Като моите бяха като нови нищо се бяха втора употреба (говоря за тампоните разпира се). И така си реших проблема. Иначе в магазините за авточасти ми предлагаха такива тампони ама те все не бяха оригинални а с приблизителни размери до търсените.
            Alfa Romeo 166 2,4 JTD '99

Citroen Berlingo 1.9D Служебната

Comment

Колеги имам същия проблем. Тези тампони от къде могат да се намерят?
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD 140HP

Comment

Това не е проблем.Какво те притеснява,казали или видял относно тези тампони?
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Нямаше ли един колега (мисля ферарист), които слагаше полиуретанови тампони и забравяте
                  166, 2.4 JTD'00

Comment

Има го,но този маъериал е изключително ме поодходящ за задното окачване.А и този тампон май никой не го прави

Comment

Working...
                    X